top of page
Search

Aqualiving, de fenomenale watermachine

Er zijn veel verschillende manieren om de drinkwaterkwaliteit te verbeteren, meestal gaat het om water filteren van medcijnresten, gifstoffen, zware metalen en ziekteverwekkers. Het water kan ook worden gevitaliseerd voor een betere waterstructuur, of onthard om het overschot aan kalk te verwijderen. Sommige apparaten verrijken het water met gezondheidsbevorderende waterstof of voegen ozon toe.Er is één watermachine die alles combineert: Aqualiving Professional

De Aqualiving PREMIUM en PROFESSIONAL filteren het water zeven maal voor een optimale reiniging. Het water krijgt hierdoor een neutrale zuurgraad en is zachter van smaak omdat het overtollige en niet opneembare kalk is verwijderd.

Het water wordt vervolgens gevitaliseerd waardoor het een betere waterstructuur krijgt, bovendien heeft het een positief effect op de smaak van het water.

Daarna komt het in de waterstofgenerator waar het gezonde waterstof wordt toegevoegd.

Deze unieke waterkwaliteit leveren de Aqualiving PREMIUM en de Aqualiving PROFESSIONAL beide.

De PROFESSIONAL filtert het water sneller, voegt meer waterstof toe aan het water en kan bovendien OZONWATER maken.


Uniek gebruiksvriendelijk


De Aqualiving apparaten hebben maar één knop voor alle functies. Drinkwater maken door de knop kort in te drukken, ontkalken, membraanspoelen en desinfecteren door de knop 5, 10 of 15 seconden ingedrukt te houden. Door twintig seconden drukken wordt ozonwater gemaakt bij de PROFESSIONAL..

Door regelmatig onderhoud, ontkalken, membraanspoeling en desinfecteren, hoeven de membraanfilter en het keramische filter maar eens in de tien jaar te worden vervangen! De voorfilter moet twee maal per worden uitgewisseld.


Voor het onderhoud wordt water en biologische ontkalking of waterstofperoxide in het waterreservoir gedaan, de rest doet het apparaat zelf door een druk op de knop. Er is geen schroevedraaier nodig en er zijn geen lastige klemmetjes.


Ook voor op op vakantie

De Aqualiving watermachines werken op 12 en 24 volt en kunnen eenvoudig worden meegenomen op vakantie in de caravan, camper of boot. Het water uit de watertank van de caravan, camper of boot kan worden gebruikt om heerlijk en gezond drinkwater te maken. Het kopen van flessenwater is overbodig, bovendien is het gezonder en duurzaam omdat geen flessen worden weggegooid.

Er is een speciale aluminium flightcase beschikbaar om de Aqualiving in te vervoeren of te versturen. Het maakt het mogelijk om bijvoorbeeld op een vakantie adres in een appartement of vakantiewoning de watermachine mee te nemen.


Kortom, een complete en unieke watermachine die heerlijk en gezond drinkwater maakt.


De verschillen tussen de Aqualiving watermachines op een rij
286 views0 comments

Comments


bottom of page