top of page

SUBLIEM gebruikersgemak

De natuur helpt ons om de technologie voortdurend te verbeteren.


Ons credo is: de techniek mag ingewikkeld zijn, de toepassing moet eenvoudig zijn. Hoewel sommige van onze technische innovaties zelfs marktleiders zijn, kan de bediening van onze apparaten niet intuïtiever of eenvoudiger. Iedereen die ooit een koffiemachine heeft gebruikt kan alle Spring-Time modellen bedienen.

 

Eenvoudig te bedienen

Leer de Spring-Time in één oogopslag kennen. U heeft geen professioneel of getalenteerd familielid nodig om jarenlang te kunnen genieten van vers geperst water van biologische kwaliteit. Zelfs het onderhoud en de halfjaarlijkse vervanging van het voorfilter is kinderspel en kan zonder gereedschap worden uitgevoerd.

st-BedienungNL.jpg

Begrijpelijke technologie

Nu kunt u de innerlijke kwaliteit van de Spring-Time ontdekken in een overzicht van de belangrijkste kenmerken:

Een knop, alle functies

De uitgebreide waterbehandeling van de Spring-Time begint met een lichte druk op de startknop en het waardevolle, vers behandelde water komt uit de kraan. Het apparaat schakelt automatisch uit als al het water uit het reservoir is gefilterd..

Hygiëneproblemen, zelfs bij een langere levensduur, behoren tot het verleden. Druk gewoon op de startknop gedurende 5 seconden (zie gebruiksaanwijzing) en het reinigings- en desinfectieprogramma loopt volledig automatisch. De regelmatige ontkalking van het apparaat en de membraanspoeling kunnen via dezelfde knop worden geregeld.

Direct Flow

"direct flow" betekent dat er onmiddellijk heerlijk water beschikbaar is. Er is geen tussenopslag in een tank.

Continue kwaliteitscontrole door middel van geleidbaarheidsweergave

De in- en uitvoerwaarden van het water worden exact in PPM ,Parts per Million, weergegeven. Dit maakt de reinigingsprestaties te allen tijde zichtbaar.

De omkeerosmose techniek

Het omgekeerde osmoseproces in combinatie met voor- en nafiltratie wordt vandaag de dag door experts wereldwijd beschouwd als de meest efficiënte manier om water te zuiveren. Dit unieke proces maakt gebruik van de verschillende formaten van de afzonderlijke moleculen.

 

Na voorfiltratie wordt het beschikbare water door een membraan met ultrafijne poriën ,0,0001 micrometer klein, geperst. De poriegrootte komt overeen met de grootte van het kleinste natuurlijk voorkomende molecuul, het watermolecuul. Zo bereiken alleen het zuivere water, de kleinste mineralen in ionenvorm en zuurstof de fijne poriën van het membraan.

 

Het in de Spring-Time geïnstalleerde membraan is een marktleidende standaard door een technische ontwikkeling van Aqua Living.

De voorfilter

Het efficiënte voorfilter is een combinatie van sediment en actief koolfilter. Het vangt het "grove" materiaal op om het membraan te beschermen en dient ongeveer om de 6 maanden te worden vervangen.

De keramiekfilter

De keramische filter wordt gebruikt aan het einde van het waterbehandelingsproces om mogelijke terugkieming op de veiligste manier te voorkomen en om de waterkwaliteit verder te verbeteren.

Uitzonderlijk eenvoudig en snel wisselen van filters

Trek het frontpaneel naar voren, het komt eenvoudig vrij dankzij de vier magneten op de hoeken.

Schroef het voorfilter los, plaats vervolgens het nieuwe voorfilter en bevestig het frontpaneel weer. De filtervervanging is voltooid!
 

Handmatig of automatisch doorspoelen van het membraan

Afhankelijk van het model wordt het membraan van de omgekeerde osmose filter voor elke waterfiltering handmatig of automatisch gespoeld voor bescherming en een lange levensduur.

Omgekeerde osmose met slechts 0,4 liter afvalwater

Dit is uniek in de huishoudelijke sector: waterzuivering volgens het omgekeerde osmoseproces met slechts 0,4 liter afvalwater op 1 liter zuiver water. Door middel van een door Aqua Living gepatenteerd proces is het ons gelukt om het afvalwater, dat overblijft tijdens de omgekeerde osmose waterzuivering, tot een ongekend minimum te beperken.

Automatische veiligheidsuitschakeling

Na een bepaalde tijd of na een storingsmelding in de installatie wordt de het apparaat automatisch uitgeschakeld.

Unieke mobiliteit

De Spring-Time is overal op zijn plaats, of het nu thuis, op kantoor of op vakantie is. Door de 12/24 Volt aansluitingsmogelijkheid, zijn alle grenzen open: In de auto, camper, in het Tiny House, op de boot, in de vakantiewoning etc.

Voedselgeschiktheid

Alle componenten die in de Spring-Time in contact komen met water zijn medische standaard en getest op voedselgeschiktheid. De uitsluitend in Duitsland geproduceerde Spring-Time voldoet aan de hoge kwaliteitsnormen van Aqua Living en aan alle relevante Europese normen.

Afneembare watertank

Net als bij een koffiezetapparaat wordt de watertank verwijderd om het vullen te vergemakkelijken.

Bloem van het leven

De lekbak heeft een uitneembaar lekrooster dat is ontworpen als een prachtige bloem van het leven.

bottom of page