top of page

IN HET BELANG VAN HET MILIEU


Duurzaamheid moet meetbaar zijn.


Als familiebedrijf vinden wij het belangrijk om bewust rekening te houden met het leven van toekomstige generaties. Wij hopen dat onze kinderen en kleinkinderen het niet zonder iets van de natuur hoeven te stellen. We leveren met Aqualiving een meetbare bijdrage op kleine, maar waardevolle en effectieve schaal.

aqualiving-nachhaltigkeit-3-1320x880.jpg

30 miljoen bespaarde flessen


Elke waterbehandelingsinstallatie in het voorjaar bespaart minstens 365 liter flessenwater per jaar. Gemiddeld genomen zijn er zo vaak meer dan 1.000 flessen per huishouden. Dit betekent minder plastic afval, minder grondwaterexploitatie, minder vrachtwagens op de weg, minder uitlaatgassen, meer geld in het huishoudbudget, betere drinkwaterkwaliteit.

Sinds onze oprichting hebben we minstens 30 miljoen waterflessen bespaard met onze waterfilters voor het voorjaar. Dit heeft de wereld nog niet gered, maar het is een concrete bijdrage aan het behoud, de verbetering en de bescherming van de schoonheid en integriteit van onze leefomgeving en het bevorderen van onze gezondheid. Met de aanschaf van een lente-tijd wordt u onderdeel van deze missie - geniet van alle voordelen zonder het milieu onnodig te belasten.

We zijn elke dag blij met elke klant met wie we deze waarden kunnen delen. Als u tot nu toe gebotteld water heeft gekocht en geïnteresseerd bent om te weten te komen hoeveel geld u kunt besparen met een lente-tijd per jaar, neem dan een kijkje op onze kostencalculator hier.

bottom of page