Alle Spring - time modellen Water filter

Vers gefilterd water voor elke smaak

Met of zonder actieve waterstof? Is het basismodel voldoende of heeft u liever iets meer comfort? Hier geven wij u graag een  overzicht van de verschillende Spring-time modellen om de juiste keus gemakkelijker te maken.

aqua living Springtime water filter

Spring-time PROFESSIONAL

De nieuwste

 

De Spring-Time professional 2.0 maakt van leidingwater fantastisch smakend drinkwater waar je de natuur in terug proeft. In maar liefst zeven filterstappen worden alle schadelijke stoffen uit het water gefilterd, vervolgens wordt het water gevitaliseerd en met waterstof verrijkt.

Dankzij een nieuwe, krachtige elektrolysegenerator bevat het water 1000 tot 1200 ppb H²!

 

De PROFESSIONAL 2.0 maakt OZON water. Het OZON water desinfecteert het hele apparaat inclusief de wateruitloop waardoor gegarandeerd kiemvrij water wordt getapt. In tijden van besmetting is het een extra zekerheid.

Voor de desinfectie van het apparaat is het zinvol om eens in de twee weken een karaf OZON water te maken. OZON water kan worden gebruikt om bijvoorbeeld groente, salade en fruit te wassen.

Voor extra zekerheid is in het watertuitje een filter ingebouwd.

De verschillen met het voorgaande model, de PREMIUM zijn:

1. snellere filtering

2. meer waterstofproductie

3. OZON water productie

4. keuzemenu: 

gefilterd en gevitaliseerd water

gefilterd en gevitaliseerd water plus waterstof

gefilterd en gevitaliseerd water plus ozon

Meer productdetails vindt u hier...

Prijsinformatie en bestellen..

Spring-time premium

Het fenomeen

Reiniging - renaturering - plus actieve waterstof: Het gezuiverde water van de H² -Premium van de spring-time zet de norm voor gezondheid en smaak. Door de toevoeging van actieve waterstof, de lange tijd die  deze krachtige antioxidanten in het water beschikbaar blijven en de in totaal 9 renaturatiefasen is dit water een gezondheidsbevorderend fenomeen. In meer dan 700 studies wereldwijd zijn positive effecten op de gezondheid beschreven, soms wordt zelfs genezing beschreven door de extra inname van actieve waterstof. Het positieve therapeutische effect is in meer dan 170 klinische beelden waargenomen. Als je meer wilt weten over het grote effect van het kleinste element, kijk dan eens

Waterstof H².

Of open verdere technische productdetails.

Informatie en bestelling..

aqua living Springtime premium water filter
aqua living Springtime comfort water filter

Spring-time Comfort

De favoriet

Voor eenpersoonshuishoudens, gezinnen, praktijken en kleine bedrijven is de Spring-time Comfort een goed apparaat. model. Het is een verdere ontwikkeling van de Spring time Classic en heeft de volgende voordelen: Een volautomatische membraanspoeling voor een gegarandeerd stabiel filtervermogen. Een snellere waterdoorloop,  LED-verlichting en een hogere redoxwaarde voor een grotere antioxidatieve kracht van het water, afhankelijk van de dichtheid van de geïoniseerde mineralen in uw leidingwater.

 

Verkrijgbaar met verschillende fronten.

Meer technische productinformatie vindt u hier.

Informatie en bestelling...

Spring-time Classic

De originele

Als u meer wilt dan alleen een waterfilter: de Spring-time® classic is al meer dan tien jaar de standaard voor de natuurlijke behandeling van ons drinkwater. Het verandert gewoon leidingwater in gezond, lekker en geregenereerd "bronwater". In 7 subtiele stappen herwint kraanwater alle natuurlijke eigenschappen die belangrijk zijn voor ons lichaam, maar die verloren zijn gegaan in gewoon leiding-  en flessenwater. Het water "maken" is eenvoudig: Omdat de Spring-time onafhankelijk van netspanning is, hoeft u het apparaat alleen maar neer te zetten en aan te sluiten en u bent klaar: vers geperst, natuurlijk drinkwater van biologische kwaliteit wordt geserveerd met een druk op de knop.

Meer productdetails vindt u hier...

Prijsinformatie en bestellen..

aqua living Springtime classic water filter