top of page

Alle

waterstof

producten

Actieve waterstof

Er is geen andere energiebron

De ontdekking van de actieve waterstof H² als meest effectieve antioxidant inspireert steeds meer artsen en wetenschappers. Meer dan 700 studies wereldwijd ondersteunen de observaties van gezondheidsverbetering of zelfs genezing door de extra inname van actieve waterstof. Het positieve therapeutische effect is tot op heden in meer dan 170 klinische beelden waargenomen.

 

Actieve waterstof is de meest effectieve antioxidant van ons lichaam en wordt steeds vaker gebruikt als preventie en ter ondersteuning bij onder meer de volgende ziektebeelden: ontstekingen, huidproblemen, stofwisselingsstoornissen, diabetes, reuma, neurologische aandoeningen en nog veel meer...en zonder bijwerkingen.

Merk- en meetbare resultaten

 • neutraliseert zuurstofradicalen die ziektes kunnen veroorzaken.

 • Vermindert oxidatieve stress

 • Verhoogt het persoonlijke energieniveau

 • beschermt en repareert cellen

 • versterkt het immuunsysteem

 • verlicht ontstekingen en pijn

 • ondersteunt het lichaam bij ontgifting en gewichtsvermindering

 • verjongt de huid en het uiterlijk ervan

 • verbetert het transport van vitaminen en voedingsstoffen in het lichaam

 • vult uw cellen met waardevol water.

 • en smaakt net zo lekker als bijna geen ander water.

Aqua living bluebalance H2 mobil water filter

Bluebalance H2 Mobil

Uw mobiele energiebron


De bluebalance H² mobile is de toonaangevende waterstofgenerator onder de kleine apparaten en niet voor niets: Het zet gebotteld water, leidingwater of gefilterd water in korte tijd om in heerlijk waterstofwater met een zeer hoge waterstof-dichtheid. Per minuut wordt ca. 100 ppb (delen per miljard) geproduceerd in de drukdichte, BPA-vrije beker, d.w.z. 500 ppb na 5 minuten of 1.000 ppb na 10 minuten. Het water is geladen met de meest waardevolle krachtige antioxidanten die de geneeskunde tot nu toe kent. Door het ingebouwde membraan en de gegenereerde druk blijft de anders vluchtige waterstof in het water en is daardoor langer beschikbaar voor de gebruiker.  Dit kwaliteitscriterium mag u niet missen. Typische low-cost leveranciers van HRW-generatoren gebruiken geen membranen en werken niet onder druk. Meer productinformatie vindt u hier.

aqua living water filter for home

Spring-time H2 Premium

SPRING-TIME PROFESSIONAL

Reiniging - renaturatie - plus actieve waterstof: Het gezuiverde water van spring-time Premium H2 zet de norm voor gezondheid en smaak. Door de subtiele toevoeging van actieve waterstof, de duur van de beschikbaarheid van deze krachtige oxidanten en de in totaal 9 renaturatiefasen is dit water een gezondheidsbevorderend fenomeen. Meer dan 700 studies wereldwijd ondersteunen de waarnemingen van gezondheidsverbetering of zelfs genezing door de extra inname van actieve waterstof. Het positieve therapeutische effect is tot op heden in meer dan 170 klinische beelden waargenomen. Als je meer wilt weten over het grote effect van het kleinste element, kijk dan eens naar Waterstof H2. Of open verdere productdetails.

bottom of page