top of page

De 9 stadia van de vernieuwing

Hoe leidingwater weer een levensmiddel wordt.

Het is onze passie om met alle Spring-Time modellen de gevolgen van de toenemende milieuvervuiling en die van de chemische drinkwaterindustrie te beperken.

Daarom bestuderen we al meer dan 30 jaar de aard van het water. Alleen in onze Spring-Time waterbehandelingsapparatuur vindt u de volgende subtiele renaturatiestappen, die in deze unieke combinatie verantwoordelijk zijn voor de zuiverheid, vitaliteit, natuurlijkheid en goede smaak van ons waardevolle water:

1

Ultramoderne membraanfiltratie

Filtert tot 100% van alle schadelijke stoffen zoals hormonen, residuen van geneesmiddelen, nitraat, enz. uit. Voor puur, licht gemineraliseerd drinkgenot.

2.jpg
1.jpg

2

Natuurlijke turbulentie

voor het verwijderen van alle verontreinigende informatie, voor een gezond zuurstofgehalte, beter transport van voedingsstoffen naar de cellen en afvalproducten uit de cellen.

3.jpg

3

Artesiaans broneffect

voor het stabiele "rijpheidsniveau" van het water. De watermoleculen hebben nu weer een stabiele hoekstructuur, zoals bij gletsjerwater, artesische bronnen en geneeskrachtige bronnen zoals Lourdes.

4.jpg

4

Waterval effect

die het water vernevelt tot de fijnste sprankelende waterdeeltjes. Het ervaart een ontspanning en het biologisch effectieve wateroppervlak neemt vele malen toe.

5.jpg

5

door een bijzonder uitgebreid frequentiespectrum met meer dan 10.000 individuele frequenties waarvan de informatie-inhoud alle gebieden van het leven bevordert.

Met OEr-water

informatie

6.jpg

6

Extra keramisch filter

Vaak gebruikt door het leger voor water van onbekende oorsprong. Hier dient het om eventuele kiemvorming uit te sluiten en verdere verbetering van de waterkwaliteit.

7.png

7

Plus actieve WATERSTOF

Vrije zuurstofradicalen worden geneutraliseerd. Oxidatieve stress wordt verminderd. Cellen worden gerepareerd. Genezingsprocessen gestimuleerd. En het lichaam krijgt energie.

8.jpg

8

De Schauberger methode

maakt onder andere een ongewoon zachte en duurzame integratie van actieve waterstof in het drinkwater mogelijk.

De bloem

des levens

symboliseert de kosmische orde en de stroom van levensenergie. Het siert de afdrupplaat van de karaf en is de laatste activering en stabilisatie van het gezuiverde water.

9

9.png
bottom of page