top of page
Search

Gezond water, waterstof en ozonwater uit één apparaat!


NIEUW in Nederland!

Gezond water, vers geperst, gevitaliseerd met waterstof


Aquavling PROFESSIONAL
Gezond water om te drinken, gevitaliseerd met waterstof verrijkt! Plus ozonwater optie uit 1 apparaat!

Het nieuwe AquaLiving waterapparaat levert niet alleen geweldig lekker, gevitaliseerd, puur en gezond drinkwater verrijkt met waterstof maar maakt bovendien ozonwater dat gebruikt kan worden voor het desinfecteren van bijvoorbeeld glazen en de waterkaraf maar ook om de groente lekkerder en gezonder te maken.


Het water wordt zeven maal gefilterd voor een optimale kwaliteit

Steeds meer wordt duidelijk dat ons kraanwater niet ideaal is om dagelijks te drinken. Je wordt er niet acuut ziek van maar door de opeenstapeling van onder meer kleine hoeveelheden medicijnresten, metalen, schoonmaakmiddelen, hormonen en glyfosaat wordt het immuunsysteem langzamerhand overbelast.

Het is voor de handliggend dat het belangrijk is om alle vervuilende stoffen uit het water te filteren om gezond water te krijgen. De Aqualiving PROFESSIONAL gebruikt hiervoor drie verschillende filters en het water wordt zevenmaal gefilterd.


De eerste filter is een voorfilter

Het is een combinatie sediment en actief koolstoffilter dat de grofste vervuilingen tegenhoudt.


De tweede filter is een omgekeerde osmosemembraan

De beste filtermogelijkheid is omgekeerde osmose. Bij deze methode wordt het water door een membraan met hele kleine gaatjes geduwd. De gaatjes zijn zo groot als een watermolecuul, alle grotere moleculen worden tegengehouden.

Bij de gewone omgekeerde osmose methode leidt het tot ‘leeg’ en zuur water. Het water bevat geen mineralen meer waardoor het minder geschikt is om te drinken. Een andere negatieve eigenschap is de lage pH, soms is de pH zelfs vijf terwijl de neutrale pH zeven is, een neutrale pH is volgens velen de meest gezonde waarde voor drinkwater.

In de Aqualiving PROFESSIONAL wordt het water onder een hoge druk van zes bar, vijf maal door de omgekeerde osmose membraan geperst. De normale waterleidingdruk is meestal rond de 2 bar, de druk is dus veel hoger. Alleen de kleinste moleculen, opgeloste, geïoniseerde mineralen, met een afmeting kleiner dan een H²O molecuul en zuurstof, worden door de membraan geperst waardoor licht gemineraliseerd water ontstaat met een neutrale zuurgraad.


Perfect, heerlijk en gezond water om te drinken.


De derde filter is een keramische filter

De keramische filter verbetert de waterkwaliteit verder na de vijf omkeerosmose bewerkingen. Het is een extra zekerheid voor schoon en gezond water zonder vervuiling en ziekteverwekkers.


Vitalisering volgens het Schauberger principe

Het perfect schone licht gemineraliseerde water komt vervolgens in de Schauberger vitaliseringseenheid waarbij het water net als in een soort draaikolk haar natuurlijke structuur terug vindt na de hoge druk tijdens het filteringsproces.


Waterstof toegevoegd door een waterstofgenerator


waterstof molecuul
waterstof maakt water nog gezonder

De waterstof die in de waterstofgenerator wordt geproduceerd komt in de vitaliserings ‘draaikolk’ waardoor het als het ware vervlochten raakt met de waterclusters. De waterstof blijft zo langer opgelost in het water.

Waterstof, H², wordt de afgelopen jaren steeds meer onderzocht. Waterstof kan worden geïnhaleerd, geïnjecteerd, er zijn waterstofcapsules en het kan, opgelost in water, worden gedronken.

Het drinken van waterstofwater heeft gezondheidsvoordelen vanwege de antioxidatieve eigenschappen, het kan beschadigende vrije radicalen neutraliseren. Er zijn veel onderzoeken over te vinden.


Ozonwater

De Aqualiving professional kan desinfecterend Ozonwater maken. De wateruitloop wordt hierdoor gedesinfecteerd, zo is het gegarandeerd kiemvrij wat belangrijk kan zijn als het apparaat wordt gebruikt in arts- of fysiotherapiepraktijken of bij kans op besmetting.

groente opfrissen met ozon- en waterstofwater

Het OZONwater kan worden gebruikt om glazen of een waterkaraf te desinfecteren maar ook om groente mee te wassen. Groente die ongeveer tien tot twintig minuten in ozonwater ligt bevat minder schadelijke chemicaliën, als daarna de groente in waterstofwater wordt gelegd proef je de verbeterde kwaliteit!Als u vragen heeft over de bijzondere eigenschappen van dit gezonde water, het voordeel van waterstofwater drinken of toepassingen van ozonwater kunt ons belen op 053 4750230 of mailen: info@natuurlijkdrinkwater.l

Meer informatie over gezond water

2,918 views0 comments

Recent Posts

See All

Bình luận


bottom of page